Individuele healing coaching

Een- healing sessie transformeert afwijzing in zelfacceptatie!

Ben jij gevoelig voor kritiek? Voel je als iets niet perfect gaat, in een relatie, werk of in andere leefgebieden je wordt overvallen door een stroom van zelfverwijt? De angst voor afwijzing maakt dat je de lat op vele fronten heel hoog legt en dan nog vaak ondanks de vele energie die je erin steekt blijft zitten met een gevoel van "wat ik ook doe, het kan altijd nog beter! "Het gebeurd vaak onbewust, je bent eraan gewend om zo te leven. Afwijzing is in de diepste kern de pijn van het gekwetste innerlijke kind. Een healing-sessie geeft je inzicht om daar op een effectieve wijze mee om te gaan! Als gecertificeerd wandel- en natuurcoach creëer ik een veilige omgeving waar je helemaal tot rust en tot jezelf komt. De stilte ervaart, de groene omgeving met z’n kleuren, het voelen van de wind om je heen. Even los van iedereen die iets van je wil. Daarmee kom je in een diepere laag, helemaal in verbinding met jezelf. 
In deze veilige omgeving wordt het je helder wat wat jij nodig hebt om je levensruimte in te nemen en jezelf te aanvaarden precies zoals je bent!

Een healing - sessie geeft je voldoende inzicht om daar meteen aan de slag te gaan. 

 

Helder inzicht in wie je verkiest te zijn!

In het drukke dagelijkse leven met snelle veranderingen is het vaak een uitdaging om af te stemmen op je eigen innerlijk behoeften. Door de vele impulsen krijg je vaak onvoldoende de tijd om je af te vragen of dat waar je mee bezig bent iets is wat je echt wilt? Vaak reageer je op de automatische piloot en negeer je ongemakkelijke gevoelens. Dat werd ons als kind al geleerd. De plek waar je opgroeide, de school en andere plekken waar je kwam. Afwijzing was daarbij regelmatig de ondertoon van de opvoeding. Ook in deze tijd zijn de eisen waar kinderen vaak aan moeten voldoen heel hoog. Door deze constante druk kan er een gevoel ontstaan "wat ik ook doe, het is net niet goed genoeg!" Als deze situatie maar lang genoeg duurt ontstaat er een patroon waarin je jezelf afwijst! Dat maakt dat een mens zelden tevreden is met zichzelf. Het kan altijd beter. Vanuit de pijn van het kind ben je vaak onbewust bezig het anderen naar de zin te maken, om je alsnog geaccepteerd te voelen. Het goede nieuws is dat je geen kind meer bent! Hoe zou het zijn als je de geestelijke stok van afwijzing ombuigt in liefde, warmte, een vriendelijke zachte aandacht juist als het niet lekker loopt? Juist dan! Een healing-sessie gaat je helpen om weer verbinding te voelen met je innerlijk. Weer in contact met dat wat voor jou het leven waardevol maakt!

Een healing-sessie geeft dat wat er in je leven “knelt” weer ruimte!

Je krijgt inzicht op welke wijze je ondergesneeuwd raakt in relatie tot de ander en hoe je daar assertief mee om kan gaan. Door knellende zaken in een ruimer perspectief te zien wordt het helder wat er nodig is om meer ruimte en vrijheid te voelen in je lijf en in je leven!
Je gaat weer mogelijkheden zien voor een effectieve aanpak. De natuur werkt spiegelend waardoor je waardevolle inzichten krijgt hoe jij je meer kan afstemmen op wat er leeft in de ruimte van je hart! Het werken met symbolen helpt je bij het ontdekken tot de kern van wie je in wezen bent! Een uniek mens met een missie en een eigen pad. Weer in contact met wie je wil zijn, met verlangens, normen en waarden die bij je passen. Stap voor stap werken aan een gezond innerlijk liefdevol kompas waarmee je veerkrachtig en sterk in het leven staat!

De healing sessies doen we in de mooie omgeving van Lichtenvoorde en omstreken.

Wil je bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak? 06-30427860