Individuele healing coaching

Individuele wandelcoach - healing sessie gaat jou helpen in verbinding te staan met je innerlijke verlangens en behoeften!

Wil jij graag iets wat er in je leven "knelt" aanpakken zodat jij meer ruimte krijgt in je lijf en in je leven? Als gecertificeerd wandel- en natuurcoach creëer ik een veilige omgeving waar je helemaal tot rust en tot jezelf komt. De stilte ervaart, de groene omgeving met z’n kleuren, het voelen van de wind om je heen. Even los van iedereen die iets van je wil. Daarmee kom je in een diepere laag, helemaal in verbinding met jezelf. Je komt in contact met je wat er leeft in de ruimte van je hart! Je bewust worden van je unieke wensen en verlangens en waar jij een helder hoofd en energie van krijgt!
In deze veilige omgeving durf je te voelen, durf je te delen en durf je te kijken naar dat wat wat jij nodig hebt om je levensruimte in te nemen zoals deze is bedoeld!

Een healing - sessie geeft je voldoende inzicht om meteen aan de slag te gaan. Daarnaast zijn er vier stappen ontworpen als je meer verdieping zoekt Deze vier wandelhealing - sessies kunnen je daar enorm bij helpen effectieve stappen te zetten! 

1 Stappen zetten in liefdevolle zelfacceptatie, juist als het niet lekker loopt in je leven!

2 Het belang van stevige grenzen!

3 Omgaan met schaamte en schuldgevoelens!

4 De schadelijke invloed van "vergelijken" omzetten in luisteren naar je hart!

Helder inzicht in wie je verkiest te zijn!

In het drukke dagelijkse leven met vele snelle veranderingen is het een uitdaging om af te stemmen op je eigen innerlijk behoeften. Door de vele impulsen krijg je vaak onvoldoende de tijd om je af te vragen of dat waar je mee bezig bent iets is wat je echt wilt? Vaak reageer je op de automatische piloot en negeer je ongemakkelijke gevoelens. Dat werd ons als kind al geleerd. De plek waar je opgroeide, de school en andere plekken waar je kwam. Overal waren bepaalde normen en waarden die je leven richting gaven. Het aanpassen aan de omgeving zit ons vanaf de geboorte als het ware in onze genen. Kan het zijn dat je nog steeds, vaak onbewust, je aanpast aan de wensen en behoeften van anderen? En dat het schaamte en schuldgevoel oproept als je voor jezelf kiest? Misschien leerde je tijdens de opvoeding klaar te staan voor anderen en vooral niet moeilijk doen? Vaak blijf je daarin hangen en kost het heel veel moeite daar een andere nieuwe draai aan te geven. Deze healing-sessies gaan je daarbij helpen zodat je "het oude kunt loslaten" en je levensruimte inneemt in liefdevolle zelfacceptatie!

Een healing-sessie geeft dat wat er in je leven “knelt” weer ruimte!

In deze healing - sessie help ik jou je eigen antwoorden te vinden. Je krijgt inzicht op welke wijze je ondergesneeuwd raakt in relatie tot de ander en hoe je daar assertief mee om kan gaan. Door knellende zaken in een ruimer perspectief te zien wordt het helder wat er nodig is om meer ruimte en vrijheid te voelen in je lijf en in je leven!
Je gaat weer mogelijkheden zien voor een effectieve aanpak. De natuur werkt spiegelend waardoor je waardevolle inzichten krijgt hoe jij je meer kan afstemmen op "wat is in mijn leven belangrijk en wat leeft er in mijn hart?" Het werken met symbolen helpt je bij het ontdekken tot de kern van wie je in wezen bent! Een uniek mens met een missie en een eigen pad. Weer in contact met wie je wil zijn, met verlangens, normen en waarden die bij je passen. Stap voor stap werken aan een gezond innerlijk kompas waarmee je veerkrachtig en sterk in het leven staat!

De healing sessies doen we in de mooie omgeving van Lichtenvoorde en omstreken.

Wil je bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak? 06-30427860