Individuele healing coaching

Individuele healing coaching gaat jou helpen veerkrachtig en sterk in het leven te staan!

Als je het gevoel hebt dat er iets in je leven niet lekker loopt is het een verademing dit te kunnen delen en het in een nieuw perspectief te zien. Als gecertificeerd wandel- en natuurcoach creëer ik een veilige omgeving waar je helemaal tot rust en tot jezelf komt. De stilte ervaart, de groene omgeving met z’n kleuren, het voelen van de wind om je heen. Even los van iedereen die iets van je wil. Daarmee kom je in een diepere laag, helemaal in verbinding met jezelf.
In deze veilige omgeving durf je te voelen, durf je te delen en durf je te kijken naar dat wat ongemakkelijk is, naar dat wat er in je leven “knelt”.

Helder inzicht in wie je verkiest te zijn!

In het drukke dagelijkse leven met vele snelle veranderingen is het een uitdaging om af te stemmen op je eigen innerlijk behoeften. Door de vele impulsen krijg je vaak onvoldoende de tijd om je af te vragen of dat waar je mee bezig bent iets is wat je echt wilt? Vaak reageer je op de automatische piloot en negeer je ongemakkelijke gevoelens. Dat werd ons als kind al geleerd. De plek waar je opgroeide, de school en andere plekken waar je kwam. Overal waren bepaalde normen en waarden die je leven richting gaven. Het aanpassen aan de omgeving zit ons vanaf de geboorte als het ware in onze genen. Het kan zijn dat je nog steeds, vaak onbewust, je aanpast aan de wensen en behoeften van anderen? Misschien is deze gewoonte zo diep verankerd en is je geleerd klaar te staan en vooral niet moeilijk doen? Uiteraard leef je met elkaar, alleen heeft aanpassen, zonder voldoende rekening te houden met jezelf, vaak ongewenste gevolgen. Weten wie je bent en wat je belangrijk vindt dat gaat je helpen om er op een goede wijze mee om te gaan!

Een healing-sessie geeft dat wat er in je leven “knelt” weer ruimte!

Als coach help ik jou je eigen antwoorden te vinden. Je krijgt inzicht op welke wijze je ondergesneeuwd raakt in relatie tot de ander en hoe je daar assertief mee om kan gaan. Door knellende zaken in een ruimer perspectief te zien wordt het helder wat er nodig is om meer ruimte en vrijheid te voelen in je lijf en in je leven!
Je gaat weer mogelijkheden zien voor een effectieve aanpak. De natuur werkt spiegelend waardoor je waardevolle inzichten krijgt hoe jij je meer kan afstemmen op een efficiënte  koers. Het werken met symbolen helpt je bij het ontdekken tot de kern van wie je in wezen bent! Een uniek mens met een missie en een eigen pad. Weer in contact met wie je wil zijn, met verlangens, normen en waarden die bij je passen. Stap voor stap werken aan een gezond innerlijk kompas waarmee je veerkrachtig en sterk in het leven staat!

De healing coaching gaan we doen in de mooie omgeving van Lichtenvoorde en omstreken.

Wil je bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak? 06-30427860