Wie ben ik?

Imelda Verheij

Als kind kon ik uren in mijn eentje struinen door de natuur. De rust die ik daar vond, het helemaal opgaan in deze groene omgeving vloeiden later over in een passie voor Yoga en Tai Chi. Het verlangen om meer aanwezig te zijn in het moment vond ik in de kracht van Mindfulness en Meditatie. Voor deze passies volgde ik professionele opleidingen en deze bieden mensen mogelijkheden voor ontspanning en het ontwikkelen van innerlijke kracht.

Tijdens een opleiding kreeg ik inzicht hoeveel het patroon van afwijzing invloed had in mijn leven. Ik werd daar totaal mee overvallen, was me daar niet van bewust! Daardoor heb ik me jarenlang regelmatig verdiept in de rol van de criticus en deze is in diepste wezen de pijn van het innerlijk kind. Zeker in deze tijd waar de lat op vele fronten heel hoog ligt staat de criticus met zijn dwingende commentaar regelmatig op de  achtergrond.

Door dit patroon te herkennen geeft ruimte voor effectieve doelgerichte stappen waardoor niet de angst maar jij zelf de koers van je leven bepaalt! Meer leven vanuit je hart in liefdevolle zelfacceptatie!

 

 

Heilzame werking natuur

Uit ervaring weet ik dat ondanks je zo je best doet er vaak een gevoel overblijft "wat ik ook doe het is net niet goed genoeg" Het heeft mij echt moeite gekost om dit te herkennen en het tij te keren. Er kwam een verlangen om hierin ondersteuning in te bieden. Met de opleiding tot wandel- en natuurcoach en diverse trainingen kwam alles waar ik jarenlang mee bezig was geweest als een vloeiend geheel samen. Als coach help ik jou om in een groene veilige omgeving naar binnen te gaan en contact te maken met wat er in je leven “knelt”! Samen onderzoeken en er van een afstand naar kijken helpen het in een ander perspectief te zien. De achterliggende behoefte maakt zichtbaar met dat wat je nodig hebt. Door te luisteren wat er in jou leeft en in verbinding met de natuur om je heen kom je in contact met een diepe innerlijke wijsheid. De natuur werkt spiegelend en antwoorden komen als vanzelf. Deze helpen om effectief zaken aan te pakken in doelgerichte haalbare stappen.

Wandelcoach-healing

 

Wil je graag meer informatie of bellen voor een afspraak? 06-30427860