Wie ben ik?

Imelda Verheij

Als kind kon ik uren in mijn eentje struinen door de natuur. De rust die ik daar vond, het helemaal opgaan in deze groene omgeving vloeiden later over in een passie voor Yoga en Tai Chi. Het verlangen om meer aanwezig te zijn in het moment vond ik in de kracht van Mindfulness en Meditatie. Voor deze passies volgde ik professionele opleidingen en deze bieden mensen mogelijkheden voor ontspanning en het ontwikkelen van innerlijke kracht.

Heilzame werking natuur

In de loop der jaren kwam ik tot de conclusie dat liefdevolle zelfacceptatie en jezelf serieus nemen de meest waardevolle krachtige basis in het leven is. Er kwam een verlangen om daar ondersteuning in te bieden en dit werk te verplaatsen in de natuur. Met de opleiding tot wandel- en natuurcoach en diverse trainingen kwam alles waar ik jarenlang mee bezig was geweest als een vloeiend geheel samen. Als coach help ik jou om in een groene veilige omgeving naar binnen te gaan en contact te maken met wat er in je leven “knelt”! Samen onderzoeken en er van een afstand naar kijken helpen het in een ander perspectief te zien. De achterliggende behoefte maakt zichtbaar met dat wat je nodig hebt. Door te luisteren wat er in jou leeft en in verbinding met de natuur om je heen kom je in contact met een diepe innerlijke wijsheid. De natuur werkt spiegelend en antwoorden komen als vanzelf. Deze helpen om effectief zaken aan te pakken in doelgerichte haalbare stappen.

Wandelcoach-healing

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoeveel energie het kost om te zorgen voor de behoeften en verwachtingen van anderen, omdat ik daarmee regelmatig aan mezelf voorbij ging.

Het was voor mij een hele zoektocht om daar evenwichtig mee om te gaan.

Met wandelcoach-healing help ik je te ontdekken wat werkelijk goed voelt voor jou!

Samen de tijd nemen te onderzoeken waarom het in je leven niet lekker loopt.

Helder krijgen wat er nodig is om jouw gevoelens, wensen en verlangens de ruimte te geven!

Hoe kan jij in je leven meer de koers bepalen? Jezelf accepteren in dat wat je in wezen bent! Wandelcoach-healing kan jou enorm helpen om op een krachtige wijze in het leven te staan!

 

Wil je graag meer informatie of bellen voor een afspraak? 06-30427860